Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

block

Body & Mind Fit

Gezonde medewerkers zorgen voor gezonde bedrijfsresultaten. Precies daarom hebben we het Body & Mind Fit programma ontwikkeld. Op maat van KMO’s. Gezond, gemakkelijk én gesubsidieerd.

Niemand vraagt om gezondheidsproblemen, maar helaas maken burn-outs, langdurige ziekten, blessures,... deel uit van de realiteit van veel ondernemingen.

Een collega die plots tijdelijk wegvalt, zorgt voor extra werkdruk en stress. Je moet een vervanger zoeken, selecteren, aanwerven, opleiden, begeleiden,...

Meer informatie

Personal trainer

Als succesvolle bedrijfsleider heb je vaak het gevoel dat je er alleen voor staat. Elke dag moet je immers wél topprestaties neerzetten. Maar een supportersclub die jou steunt, heb je niet.

Stress en burn-outs zijn heus geen voorrecht van werknemers. Ook bedrijfsleiders zijn vatbaar voor de gevolgen van een veel te hoge werkdruk. Het grootste verschil met werknemers is dat je vaak een veelheid van het wettelijk aantal uren klopt.

Je verantwoordelijkheid is vele malen groter. Maar de kansen om de druk van de ketel te halen, zijn helaas veel beperkter.

Meer informatie

block
block

Conditietraining voor ambitieuze (top) sporters

Zowel professionele topsporters, als fanatieke hobby sporters weten het: heel veel oefening baart... een goede conditie. De conditietraining die je bij ons volgt, gaat nog verder dan je uithoudingsvermogen verbeteren. Je wordt namelijk ook beter in jouw sport.

Als topsporter laat je jouw prestaties natuurlijk niet afhangen van toeval. Het perfecte trainingsschema, motiverende begeleiding en scherpe analyses op maat vormen de basis van jouw succes.

En precies op die 3 gebieden kunnen wij jou helpen om te presteren op topniveau.

Meer informatie

Core stability

Onze groepstrainingen core stability hebben 1 duidelijk doel: jouw levenskwaliteit verbeteren dankzij een stabiele romp. Ook als je geen sport beoefent, ben je gebaat met stevige en soepele buik- en rugspieren, stabiele heupen en bekken.

Een stevige romp heeft een gunstig effect op al jouw ledematen en spieren. Ook je armen, schouders, nek en benen profiteren mee van een soepel en stabiel “lichaamscentrum”.

Dat lijkt misschien vreemd en onlogisch. Maar heel veel pijnen en ongemakken zijn een rechtstreeks gevolg van zwakkere spieren in de romp.

Als je romp immers niet stevig genoeg is, worden andere spieren verkeerd en onnodig overbelast. Omdat deze spieren niet getraind, of bestemd zijn voor bepaalde bewegingen, ontstaan ontstekingen, verrekkingen en soms zelfs scheurtjes.

Wanneer je je romp echter actief traint, nemen de volgende typische fysieke kwalen en klachten af!

Meer informatie

block
Wat zeggen onze klanten?

Een enthousiaste kerel met een passie voor sport. Op maat gemaakte trainingsschema’s, waarin met alle zaken rekening wordt gehouden. Ik voel dat ik hierdoor veel sterker geworden ben.

Vandeweerd Lars wielrenner, beloften

Complete spierversterkende training, waardoor je lichaamshouding, kracht en conditie toeneemt. Tijdens de leuke en afwisselende groepssessie zorgt kurt voor een goede individuele begeleiding waardoor de training optimaal aan je indivuelen mogelijkheden wordt aangepast.

Karol Custers groepstraining core stability

Kurt heeft het voor elkaar gekregen om ons aan het sporten te krijgen en te houden met zijn enthousiasme en door nooit te (ver)oordelen. En dit na jaren niks gedaan te hebben.

Richard en Marion privetraining

Ik ga enorm vooruit dankzij de profesoinele en fijne soms grappige trainingen.

Lise Brulmans Professioneel tennisspeler

Een super gemotiveerde trainer, die je tot elke doelstelling weet te brengen.

Wendelen Robin MTB- junior, 2de bk marathon, 2de limburgs kampioenschap

Complete en spierversterkende training waardoor je lichaams houding  verbeterd. Je kracht en conditie toeneemt. Tijdens de leuke en afwisselende groepssesisie zorgt kurt voor een individuele begeleiding waardoor de training toch aan je eigen behoeften wordt aangepast

Karol Custers

personal coach voor bedrijfsleiders in combinatie met mental en gezondheiscoach, een team om vooropgestelde doelen te halen.

Frank Stokbroekx lifestylecoaching

Een uurtje inspannen in een ontspannen sfeer, en de dag erna spieren voelen waar je het bestaan niet eens wist.

Frederik desmet